Om kropsterapeut Sara Saxild - Manuvision-behandler med speciale i chok og traumer

Manuvision kropsterapi i København. En behandling af angst
Manuvision behandler kropsterapeut

Uddannelse og erfaring som Manuvision kropsterapeut

Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut med speciale i chok og traumer, og jeg har arbejdet som Manuvision-behandler siden 2017. Jeg har haft træningshold i Manuvision huset siden 2018.

Jeg er undervisningsassistent på kropsterapeut uddannelsen hos Manuvision.

Jeg har derudover haft træningshold på center for indvandrerkvinder og har eget træningshold på Center for Seksuelt Misbrugte, der ligger på Frederiksberg.

Jeg arbejder frivilligt som kropsterapeut hos “Pigeliv” på Vesterbro.

……………………….

Manuvision Kropsterapeut og træner i 2018 (RAB-godkendt).

Efteruddannelse i Chok- og traume terapi i 2021 hos Manuvision.

Diplom i ledfrigørelse af nakke og lænd hos kropsterapeut Filip Rankenberg

Kursus i at behandle med lethed hos kropsterapeut Filip Rankenberg

Kursus i at manipulere lænd hos osteopat Marlon Buriti

Grundkursus i bindevævsmassage

Ledmanipulation

Førstehjælpskursus

Uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium 2006.

Min vej ind i kropsterapi

Jeg ledte længe efter en måde at bevæge mig mere frit og let i livet på, end det, jeg var vant til. En anden måde. Jeg søgte efter mere kropslig frihed og en større følelsesmæssig frihed. Jeg opdagede, at der er en sammenhæng. Jeg opdagede, at fysisk træning ikke i sig selv var nok, men at der skulle en større bevidsthed ind i det, jeg gik og gjorde, før jeg overhovedet kunne opdage mine egne følelsesmæssige mønstre. 

Da jeg tog Manuvision kropsterapeut- og træner uddannelsen, havde jeg ingen anelse om, hvor meget det ville forandre min måde at stå i livet på. Jeg opdagede med tiden muligheden for at lave et slip i mig selv, at prøve at finde en accept omkring mig selv, og faktisk lave forandring i mit liv. Denne træning, og denne erfaring, kan jeg ikke opretholde alene. Jeg er overbevist om, at vi har brug for andre mennesker til at hjælpe os igennem det, og vi har brug for at blive mødt og anerkendt, når vi viser os sårbare for verden. 

Jeg oplever, at kropsterapien giver mulighed for at begynde at gennemskue sig selv og måske opleve at slippe for at kæmpe, bare en gang imellem. Det pres vi oplever inden i eller udefra har sit kropslige udtryk i form af spændinger, hold, smerter og immobilitet eller hypermobilitet. Muligheden for at opdage, at angsten eller stressen, der sidder i krop og tanker ikke nødvendigvis behøver at styre mit liv, men at en del af mig fx kan mærke min angst, mens en anden del af mig engagerer mig i livet.

manuvision behandling

"Kropsbehandlingerne tager altid udgangspunkt i dig"

Mine kropsbehandlinger tager altid udgangspunkt i, hvad du som klient kommer med. Hvad er det, du oplever af modstand i dit liv, og hvordan står du med det. Det kan vi sammen kigge på. Om så det er stress, angst, hold i ryggen eller spændinger i nakken, så undersøger vi mulighederne for at skabe mere plads i kroppen, så den bliver et trygt sted at være.

manuvision behandler

Manuvision træner

Jeg har trænet i mange år. Alt mulig forskellig træning. Jeg har ledt efter noget i min træning. En måde, hvorpå jeg kunne få det bedre i min egen krop.

Træning med et billede af hvad jeg havde behov for, udefra set. Og det hjalp på rygsmerter og knæsmerter. Men først indenfor de senere år med Manuvision træningen, som er træning med kropsbevidsthed, er det gået op for mig, hvad jeg har mulighed for at opleve gennem træning. 

Jeg har flyttet mit fokus i træningen fra en ydre opmærksomhed, til en indre opmærksomhed, og jeg træner at lytte til min krop på en helt ny måde. Jeg mærker, hvordan det at få jordforbindelse gavner min kontakt til mig selv og min generelle følelse af at være nærværende. 

Træning er for mig en måde at være sammen med mig selv på, og det er en måde at lære mig selv at kende på. 

Siden 2019 har jeg haft et træningshold i Manuvisionhuset. Vi træner tirsdage kl. 17-18:30. Læs mere om kropsterapeutisk Manuvision-træning her. 

Jeg har derudover arbejdet som frivillig træner et år i Center for Indvandrerkvinder, hvor vi arbejdede med fysisk træning og kropsbevidsthed.

Jeg har et træningshold på Csm, Center for Seksuelt Misbrugte, ligeledes i kropsbevidst træning.

Book en Manuvision-behandling i København

Tryk på “book tid” og kom direkte over i min bookingkalender, hvor du nemt finder et tidspunkt, der passer dig bedst. 

Du er velkommen til at ringe til mig på 3027 6023 eller sende mig en mail på sara@sarasaxild.dk, hvis du har brug for hjælp til at booke en tid, hvis du har spørgsmål til behandlingen med kropsterapi, eller hvis du gerne vil ringes op inden din behandling. 

Behandlingen foregår i lyse og venlige omgivelser i Manuvision Huset på Bernhard Bangs Allé 25. 2. sal på Frederiksberg.