+45 30 27 60 23

Overbelastet nervesystem

Overbelastet nervesystem

Overbelastning af nervesystemet kan føre til symptomer som fx stress, angst og uro i kroppen. Læs om behandling af overbelastet nervesystem her.

Hvorfor gør stress ondt i maven?

Hvorfor gør stress ondt i maven?

Stress er en voksende tendens i vores samfund og ses hos børn, unge og voksne. Jeg møder mange klienter på min briks, som bliver presset i deres arbejdsliv såvel som i privatlivet. Alle kender en, der har haft stress. Og måske mærker du også selv stress komme til udtryk i…

Grådlabilitet og stress

Grådlabilitet og stress

Mange af os bliver mere grådlabile, når vi oplever stress. Tårer udskiller stresshormoner, og gråd kan hjælpe med at løsne spændinger i kroppen. Læs mere om grådlabilitet og stress her

Hvordan får man stress ud af kroppen?

Hvordan får man stress ud af kroppen?

Åndedræt, muskelspændinger og nervesystemet står som centrale fokuspunkter, når vi arbejder med stress gennem kroppen inden for kropsterapien. Læs mere om, hvordan du med kropsterapi kan arbejde med stress gennem kroppen – og ikke kun symptombehandle de enkelte stress-symptomer for at få det bedre.

Eksamensangst

Eksamensangst

Når man oplever eksamensangst, aktiveres kroppens stressrespons. Det kommer til udtryk ved kropslige reaktioner som fx hjertebanken og svedige hænder. Det er muligt at lære at håndtere eksamensangst og få beroliget kroppen, så du kan finde ro og fokus, når du skal præstere. Læs mere her.

Panikangst

Panikangst

Angst er en følelse, der i bund og grund skal sørge for, at vi kommer væk fra farer, men sommetider kan angsten nærmest blive det, der opleves som farligt for os. Ved at bruge kropsterapi som behandling af panikangst kan du lære at være i angsten.

Ondt i lænden

Ondt i lænden

Mange klienter kommer til behandling hos mig med ondt i lænden. En behandling med kropsterapi kan give dig større indsigt i, hvor du har skævheder eller spænd i kroppen, og dermed også hvorfor dine smerter i lænden opstår. Læs mere om smerter i lænden her.

Det knaser i nakken, når jeg drejer hovedet

Det knaser i nakken, når jeg drejer hovedet

Knaselyde i nakken der kan høres, når man drejer hovedet, er normalt og noget, de fleste af os kender til. Faktisk knager og knaser kroppen over det hele. Læs mere om knas og knagen her.

Tankemylder

Tankemylder

Måske kan du genkende det. Enten ikke at kunne falde i søvn, eller vågne om natten fordi du bliver grebet af bekymringstanker eller katastrofetanker. Hvis man mærker efter i kroppen, vil der være steder, hvor den spænder op i forbindelse med tankemylderet. Det kan være i kæben, hænder, arme, ryg...