+45 30 27 60 23

Kropsterapi i København

Hvad koster kropsterapi? Se priser på kropsterapi her

Herunder kan du få et overblik over priser på behandling med kropsterapi (fra 22. marts 2024).

KROPSTERAPIPRISER
En behandling (75 minutter)975 kr
Studerende/pensionister850 kr
Klippekort til forløb 3 klip 2775 kr
Klippekort til forløb 5 klip 4525 kr 
Workshop om stresshåndtering på arbejdspladsenSkræddersyet forløb. Kontakt mig for info og pris.
Særligt tilrettelagt PTSD-forløbKontakt mig for info og pris.
Om klippekort

Hvis din behandling strækker sig over et sammenhængende forløb med den samme problematik, har du mulighed for at få rabat med et klippekort. Det kan fx være, hvis du kommer med stress eller angst og vi tilrettelægger din behandling i et forløb over flere gange.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til priserne på kropsterapi eller selve behandlingen, så ring til mig på tlf. 3027 6023 eller send mig en mail på sara@sarasaxild.dk.

Bestil tid til kropsterapi

Tryk på “bestil tid” og kom direkte over i min bookingkalender, hvor du nemt kan booke en tid. Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du har brug for hjælp til at booke en tid, hvis du har spørgsmål til behandlingen med kropsterapi, eller hvis du gerne vil ringes op inden din behandling.

Hvad kan kropsterapi hjælpe med?

Manuvision kropsterapi 2023

"Sara skaber rum for, at kroppen tør give slip på det den skal og kan finde tilbage i sin grundtilstand. Jeg har ad flere omgange været i forløb med forskellige kropsterapeuter, og min første behandling med Sara, var i særklasse over. Hendes meget behagelige, varme og trygge væremåde, kombineret med oplevelsen af hendes høje faglighed og integritet, giver plads til at man kan komme dybere. Jeg vil anbefale Sara til alle, der ønsker kropsterapi med nærvær og ekspertise, hvor der er plads til alle dele af en."

Pernille